Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2011 14:29 - Страхотна новина !!!
Автор: cherwenatashapchica Категория: Новини   
Прочетен: 1535 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 11.11.2011 15:03


image

imageКакто добре знаем , „градът на седемте хълма“ – Пловдив, е вторият по-големина български град. Той се отличава с красива природа, исторически паметници на куртурата и уникални забележителности, с които не може да се похвали всеки град. Най-общо казано, това е един чуден град, в който си е истинско щастие да се живее. Пловдив е изключително развит град, откъм комуникации, транспорт, туризъм, търговия, което го нарежда и сред един от най-благоприятните и желани градове, за живот и търговска дейност. Страхотно, откъдето и да го погледнем. Но нещо му липсва, нещо от което има нужда - малко повече забавление, разнообразие и... секс.

Ако някога сексът е бил тема табу, то днес той ни залива отвсякъде по всевъзможни начини – реклами, филми, музика. Затова и не е чудно, че задръжките на все повече хора падат и те са готови да експериментират по всевъзможни начини. Секс магазините вече далеч не предизвикват засрамен поглед. Напротив,  почти всяка съвременна жена има своя секс играчка и я използва с гордо вдигната глава... или крака.

imageС изключително вълнение и без абсолютно никакви предразсъдъци, Ви съобщаваме, че поради големия интерес, най-голямата верига еpотични магазини - Cupidon, ще дари с щастие и градът “под тепетата” – Пловдив.

Лидерът в търговията с еротични и секс артикули – Cupidonотваря нов, модерен магазин, в една от най-оживените части на град Пловдив - улица “Отец Паисий” 31, зад хотел “България”, в близост до бар “Фабрик”. image

Очакват ви изключително ниски цени, гарантирано качество, любезно обслужване, дискретност и голямо разнообразие от секс артикули: вибратори, изкуствени вагини, секс кукли, анални играчки, пенис-накрайници, еротични филми, интимна козметика, секс шеги и закачки, уникално секси бельо на едни от най-известните марки на пазара.... и още куп неща, които ще видите, само ако проявите интерес да посетите магазина.

Секс шоп “Cupidon” – гр. Пловдив, официално отваря врати на 14.11.2011 г. (Понеделник).

Заповядайте, очакват ви огромни изненади и подаръци!

imageСъщо така, бихте могли да посетите и официалния сайт на верига Cupidonwww.sexshop.bg , откъдето можете да поръчвате онлайн и да се възползвате от безплатната доставка за гр. Пловдив и всяка друга точка на България.

Време е да разнообразите сивото и скучно ежедневие, www.sexshop.bg и верига еротични магазини “Cupidon доставят удоволствие в цяла България! Възползвайте се!
image

От Понеделник, нататък, Пловдив няма да е същият!




Гласувай:
4



Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: cherwenatashapchica
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 107415
Постинги: 2
Коментари: 60
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930